Адаптер DynaVap «Bonger»

765 грн.

– Діаметр: 10 – 14,5 мм.

В наявності

Артикул: 45958 Категорії: , мітка:

Адаптер DynaVap Бонгер (Bonger)

Новий силіконовий аксесуар для використання будь-якої комбінації наконечника та ковпачка DynaVap разом із бонгом – Bonger. Адаптер Bonger має конусність для використання з бонгом замість чаші діаметру 10 мм або 14,5 мм.

Опис перехідника Бонгер

Адаптер зроблений із спеціального жароміцного силікону у вигляді триступеневого конуса та трубки по центру. Нижні щаблі мають діаметри 10 та 14,5 мм відповідно для бонгів з таким діаметром чаші.

Використання його зрозуміле навіть без інструкції. Знімаєте наконечник з вапорайзера DynaVap і вставляєте так само, як у конденсатор випарника, в трубку на перехіднику, яка, власне, і є конденсатором. Тільки замість металевого корпусу буде силікон адаптера. Вставляєте перехідник у бонг замість чаші та приступаєте до процедури.

Наконечник будь-якої моделі вапорайзера можна використовувати з перехідником, так як діаметр конденсатора однаковий для всіх.

Резюме
Якщо ви хочете використовувати вапорайзер DynaVap разом із бонгом, то кращого рішення ви просто не знайдете. Так як пара відразу потраплятиме в бонг, скорочуючи шлях і зберігаючи смак. Купити адаптер DynaVap Бонгер (Bonger) або інші аксесуари до вапорайзера завжди можна в Расташоп Rasta Star!

Відгуки

Ще немає.

Будьте першим, хто залишив відгук на “Адаптер DynaVap Bonger”

Вашу адресу email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для боротьби зі спамом. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.