Розпродаж

Бонг із скла «Брайтон»

2150 грн.

Скляний бонг Amsterdam
— Висота: 400 мм.
— Товщина скла: 7 мм.
— Шліф: 18,8 мм.
— Чаша: 14,5 мм.
— Лід: так

В наявності

Артикул: 34141 Категорії: ,

Бонг із скла Amsterdam «Брайтон»

Кольоровий бонг «Брайтон» із товстого (7 мм) скла та з шипами для льоду від відомої компанії Amsterdam допоможе отримувати очищений та охолоджений дим із вашої трав'яної суміші. Такий масивний бонг сподобається поціновувачам класики – класичних бонгів та бікерів (класичний бонг з колбою) чи любителям просто великих, довгих (висота 40 см) апаратів.

Опис та робота бонга «Брайтон»

Високий бонг «Брайтон» працює як звичайний класичний. Згоряння трав'яної суміші відбувається в конічній чаші із зручною ручкою та стандартним діаметром 14.5 мм. Чаша вставляється в шліф стандартного діаметру 18,8 мм, який проводить дим, що утворився, в конічну колбу з водою. Завдяки прорізам на кінці шліфу потік диму розбивається на кілька бульбашок для кращої обробки водою. Після охолодження та очищення водою дим піднімається в шахту бонга.

Перед потраплянням у шахту дим проходить через лід, якщо ви його помістили на призначені для цього шипи. Далі дим піднімається по шахті бонга, стаючи більш насиченим і набуваючи найменшої температури.

Товсте скло з великою теплоємністю продовжуватиме охолоджувати дим і в шахті. Лід охолодить бонг і, через шахту бонга, дим і при вдиху ви відчуватимете тільки його смак без гарячого відчуття в роті.

Підведемо підсумок
Якщо вам подобаються або хочете спробувати високі бікери з товстим склом і можливістю додати лід для кращого охолодження диму, то купити бонг із скла «Брайтон» або вибрати інший завжди можна в Rastashop Rasta Star!

  • Висота: 400 мм.
  • Товщина скла: 7 мм.
Висота бонга (см)

Бренд

Товщина скла бонга

лід

Матеріал бонга

перколятори

турбо отвір

Відгуки

Ще немає.

Будьте першим, хто залишив відгук на "Бонг зі скла "Брайтон""

Вашу адресу email не буде опубліковано. Обов'язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для боротьби зі спамом. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.