Новини та Акції

Трубки для куріння. Все що ви хотіли знати

Куріння канабісу відрізняється від звичайного куріння тютюну в силу того, що він дещо по-іншому прогорає і утворює меншу кількість смол. Тому трубки для куріння в цьому випадку дещо відрізняються від класичних. Вони мають велике розмаїття форм і виготовляються з самих різних матеріалів. Знову-таки, на відміну від тютюнової класики. Деякі з них мають звичні форми і пропорції. Інші ж виглядають найбільш незвичайним чином і мало схожі на те, що зазвичай розуміється під словом «трубка».

З чого робляться трубки

Класичні тютюнові курильні трубки виготовляються з дерева, кукурудзи, глини та ще пари можливих матеріалів. Для куріння канабісу використовуються девайси з найрізноманітніших матеріалів. Температура тут все-таки трохи нижче, ніж при курінні щільно утрамбованого тютюну. З чого ж їх все-таки роблять трубки для трави?

Глина

 Матеріал для трубок, найбільш добре відомий і мало не найдавніший - звичайно, глина. Такі трубки знаходять навіть при археологічних розкопках. Він відрізняється цілим рядом переваг:

  • екологічний, без всяких небажаних домішок,
  • не дає побічних запахів і смаків,
  • приємний в руках.

За рахунок рівномірного прогрівання в ці трубки не буває практично гіркоти в димі, адже в них суміш мало пригорає. Крім того, глина сама по собі - вже фільтруюча система, за рахунок пористої структури.

З недоліків можна назвати те, що матеріал не любить перепадів температури і може розбиватися при падінні.

Пінкові трубки для куріння

 Пінка (meershaum) вважається найкращим матеріалом для трубок взагалі, і для трубок для канабісу теж. На жаль, її поклади є тільки в Туреччині. Ці трубки досить дорогі, і придбати якісну буває досить складно, оскільки нерідко в продажу пропонується трубки з пресованого матеріалу, низької якості. Високоякісні знайти буває досить проблемно.

Матеріал відрізняється високою стійкістю, забезпечує хороший смак диму, фільтрує смоли.

Згодом білосніжна пінкові трубка набуває жовтуватий відтінок. Для кого-то це виглядає неприйнятним з естетичної точки зору. Інші відзначають це як гідність, підкреслює тривалість використання.

Дерево

 Дерев'яні трубки для трави також одні з найбільш древніх. І, слід зазначити - і на сьогодні одні з найбільш поширених. І екологічними.

Вони додають до запаху суміші свій, властивий тільки цій породі дерева, аромат. Це змінює запах суміші - що може бути як перевагою, так і недоліком. Залежно від смаків користувача.

Головне достоїнство дерева в тому, що воно з приємно в руках і не нагрівається.

З мінусів - дерево все-таки прогорає при тривалому палінні.

Для трубок використовуються різноманітні тверді сорти дерева. Як правило - мають свій аромат. Найбільш вживані в наших краях дуб і вишня, або деякі інші, привізні. Найбільш ароматними любителі називають вишневі трубки.

Акрил

Цікавим рішенням є акрилові трубки. Вони за рахунок пластичності матеріалу можуть мати найрізноманітнішу, хитромудру форму. У них часто робиться виключно довгий шлях для диму, для його охолодження і очищення від смол, золи та інших небажаних речей.

Акрил стійкий до температур і не прогорає, його легко можна помити. Для цього слід використовувати спеціальний миючий засіб, щоб не дряпати його поверхню. Інакше вона може втратити блиск і стати матовою.

Правда, з часом акрил стає пухким і починає розшаровуватися. Але що ж - нічого вічного не буває.

боросилікатне скло

З боросилікатного скла виготовляється найрізноманітніші за формою і видом трубки. Це скло витримує перепади температур і відрізняється ударостойкостью.

Гідність скла в тому, що воно не спотворює смак диму, оскільки не вбирає залишків попередніх сумішей. Скляні трубки для трави зберігають свої якості протягом довгого часу, природно, не прогорають, мають виняткове ефектний зовнішній вигляд і легко миються.

Метал

Оригінальним рішенням є металеві трубки. На відміну від очікування, вони не особливо нагрівається за рахунок особливостей конструкції. Тому цілком зручні в руках.

Часто виконуються з розділеними внутрішньої і зовнішньої частинами. Причому внутрішня виконана таким чином, щоб максимально подовжити шлях диму і охолодити його. Що цілком їй вдається - метал відмінно відводить тепло.

комбіновані трубки

Є і трубки для куріння скомбіновані з найрізноманітніших матеріалів. Уже в XIX столітті пінкові трубки часто комбінували з деревом і бурштином. Що вже говорити про сьогоднішні!

Найбільш часто поєднання пластика і металу. Причому пластик використовується в зовнішньому дизайні, а часом - для мундштука, а метал використовується там, де трубка безпосередньо контактує з вогнем.

Інший типовий варіант - поєднання металу і дерева, якщо хочеться мати інструмент, який забезпечує своєрідний смак і при цьому легко чиститься.

Можливо поєднання також дерева і скла, і цілий ряд інших. Як уже згадані пінкові трубки з дерев'яним цибухом.

Форма. Важливо для естетовЗдесь можна виділити три основні варіанти.

  • Класичні трубки.
  • Трубки екзотичних форм.
  • Комбіновані девайси.

класичні трубки для куріння

Це саме те, що видається при згадці цього слова. Класична форма з відкритою чашкою та знімним або незнімним чубуком. Може виконуватися у вигляді класичної європейської – з прямим чи вигнутим чубуком. Або декоруватися у стилі індіанських «трубок світу». Є інші варіанти.

Цікава трубка для куріння особливого тютюну - Дохи, що має на маленьку чашку, оскільки розрахована на те, що в неї буде міститися цей особливий східний тютюн з дуже високим вмістом нікотину. Вона також непогано підходить для курильних сумішей.

Класичні трубки найчастіше виготовляються саме з класичних матеріалів - дерева, глини, пеньки.

хитромудрі форми

 Ці трубки навіть складно запідозрити в тому, що це - трубка. Самі незвичайні форми і забарвлення. Вони можуть бути у вигляді навіть статуеток, що робить їх часом справжнім витвором мистецтва.

Іноді складна форма буває викликана і функціональністю. Адже це може забезпечувати поліпшення тяги або можливість подовжити шлях диму.

Подібне екзотичні трубки часто виготовляють зі скла, металу або акрилу.

Трубки комбінованого типу

 Це варіанти, яка об'єднують в собі функції відразу двох варіантів куріння. Наприклад, трубка яка може використовуватися також як і вайпорайзер.

До числа таких екзотичних трубок відносяться і розбірні, які можна взяти з собою в дорогу. Або ті, які будуть непомітними замасковані під інші предмети - всілякі «шпигунські» труби підвидом помади, металевих виробів або інші дрібниці.

Декоративні трубки для трави, як уже згадувалося, можуть відрізнятися складною формою і також комбінуватися з іншими девайсами.

Таким чином, любителям куріння канабісу пропонується великий вибір подібних інструментів. Вони варіюються за ціною і функціональним можливостям. Можна підібрати і купити трубку для куріння, зручну як в стаціонарних умовах, так і в на виїзді.

Головне - пам'ятати, що використання дешевих матеріалів ні до чого доброго не приводить, це трата грошей і здоров'я. Краще користуватися якісними трубками, щоб не додавати до диму небажані компоненти. Які могли б бути шкідливими для організму або просто псували б смак диму.

Можливо вас також зацікавить:

Як очищається дим при курінні через бонг

Історія виникнення бонгів

адмін

Останні повідомлення

Що таке Дельта-8 ТГК та його ефект

У цій статті я хотів би розповісти про один із ізомерів ТГК (тетрагідроканнабінол), а саме…

2 тижні ago

Раста Стар – переможець премії «Вибір Країни 2023»!

З гордістю повідомляємо, що наш магазин "Rasta Star" став победителем номінації «Найкращий інтернет-магазин девайсів для…

1 місяць ago

Закон про легалізацію медичного каннабісу в Україні

Легалізація медичного каннабісу в Україні: Перспективи та Можливості У 2023 році в Україні ухвалено Закон…

2 місяці ago

Кращі вапорайзери 2023 року – огляд магазину Rasta Star

Представляємо підсумковий огляд випарників, які стали популярними, на нашу суб'єктивну думку, у 2023, що минає.

6 місяців ago

Як зробити вапорайзер з лампочки

Випарник з лампочки - один із найпростіших і недорогих способів зробити саморобний вапорайзер. Це…

10 місяців ago

Виникнення Раста-культури

Раста-культура - це культурний рух, який виник у Ямайці в 1930-х роках і швидко поширився.

1 рік ago